top of page

Ben je een student en moet je een licentie aanschaffen voor je opleiding? Hieronder vind je eenvoudige stappen om dit te doen.

Proces om licentie
aan te schaffen

1. Vul het bestelfomulier in

Vul de essentiële gegevens in, en geef uw wensen aan zodat wij een nauwkeurige offerte kunnen opstellen die past bij uw doelen.

 

Mocht u niet geheel zeker zijn van juiste configuratie, geen zorgen, een product specialist zal uw bestelling altijd in overleg met u bevestigen.

Vul hier het bestelformulier in.

2. Ontvang uw offerte

Binnen de kortste tijd ontvangt u een gedetailleerde offerte die helderheid schept over de kosten en oplossingen die wij bieden.

 

Onze transparante benadering stelt u in staat om precies te begrijpen wat u krijgt, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen voor het succes van uw bedrijfssimulatie.

3. Lever uw data aan

Om het startproces van de bedrijfssimulatie voor uw te vereenvoudigen, hebben we specifieke gegevens nodig. Lever eenvoudig de benodigde informatie aan, zoals e-mailadressen voor inloggegevens en eventuele teamindelingen. Hierdoor kunnen we een naadloze ervaring bieden die perfect aansluit bij de dynamiek van uw organisatie.

Glossy Spiral

4. Voltooi het betalingsproces

Kies tussen een volledige betaling door uw bedrijf of instelling, of laat individuele gebruikers zelf licenties aanschaffen via onze webshop of kies voor een gemengde oplossing.

 

Ons flexibel betalingssysteem zorgt ervoor dat wij altijd een passende oplossing bieden op uw voorkeuren en behoeften.

Heb je wellicht een vraag?

bottom of page